Loading...

Jeg er så nervøs!

Mette L audition masterch 18

Så er det i aften, at min audition til Masterchef 2018 skal vises på TV3 og jeg er simpelthen så nervøs – hvilket jo egentligt er ret underligt nu, hvor jeg godt ved hvordan det kommer til at gå. – men det ændrer ikke på den kæmpe knude af nervøsitet, glæde og 10.000 sommerfugle, der befinder sig i min mave.

 

Dagen i dag er gået med kundemøde, hentet Emma fra skole, indkøb, lavede vafler til eftermiddagshygge og arbejde – på den ene måde er hverdagen helt uforandret og alligevel, så skal jeg i aften sidde og se mig selv kegle rundt inde i tv’et, det er helt surrealistisk!

Hele oplevelsen har været skøn og jeg har nydt hvert et øjeblik, men det mærkelige er jo, at det er “overstået” og så alligevel slet ikke begyndt – det er et mærkeligt vacuum.

 

Jeg var til audition i sensommeren og første afsnit sendes så her i starten af februar, så det er ikke en hemmelighed, at det har været vildt lang tid at skulle vente med at kunne dele det med min omverden – og ikke mindst har det været lang tid for Emma <3

 

Det er underligt, at være midt i en oplevelse, som er så langt væk fra en daglige rutiner, der er så meget at fortælle – og alligevel, så kan man ikke dele det med nogen. – ikke før NU! – og det glæder jeg mig bare helt vildt meget til!

No Comments

Leave a Reply