Loading...

En del af mig – kroniske smerter..

Jeg er kronisk syg. I dag er så dagen, hvor jeg i Århus stifttidende kan læse en artikel om min historie om, hvordan det er at leve med kroniske smerter.

Hvordan føles det så?

Det er grænseoverskridende, angstprovokerende, men samtidig er det en helt vildt fantastisk følelse – mest af alt fordi jeg ved, hvad der ligger forud for, at jeg blev klar til at fortælle min historie.

Da jeg blev ringet op af journalisten Maja for et par uger siden, som spurgte om jeg ville dele min historie, var jeg ikke i tvivl!

At åbne op omkring mit svagest punkt kræver en vis distance og overskud – og det føler jeg heldigvis, at jeg har på nuværende tidspunkt.

Nu er historien ude, jeg har fået så gode tilbagemeldinger og folk har taget så godt imod min historie – det er en emotionel dag:

Fra og med i dag kan jeg ikke længere skjule min usynlige sygdom – og det er faktisk helt okay 😊

Jeg bliver ofte mødt af, at man ikke skulle tro det, hvis man ikke vidste det, eller at man jo ikke kan se det på mig. – og netop derfor tror jeg at det er så vigtigt, at vi taler om det !

De vigtigste budskab for mig:

  • Du er ikke alene.
  • Du skal finde det, der føles rigtig for dig – ikke to er ens.
  • Du kan først få det bedre, når du har accepteret at dine livsvilkår ikke bliver som forventet.

Det er helt okay at have ondt af sig selv, at synes det er urimeligt, unfair og elendigt – men pas på med ikke at blive hængende i offerrollen, det er dig og kun dig, der kan ændre noget i dit liv.

 – og selvom livet ikke blev som forventet, så kan det blive ret fantastisk alligevel – det kræver bare, at man vælger det til.

Og husk nu – det her er bare min historie, min overbevisning og min holdning.

No Comments

Leave a Reply