Loading...

Hjemmelavet Müsli

hjemmelavet musli

Hjemmelavet müsli er fast inventar herhjemme, der er nemt og hurtigt at lave og så smager det jo skønt! Hjemmelavet müsli kan laves i 10.000 afskygninger, så sørg for at komme lige netop det i müslien som lige netop du foretrækker. - og det er jo jul, så der kan eventuelt tilsættes 0,5 tsk kanel i sukkermassen og så har du en jule-müsli 🙂

Herhjemme står decembermåned på en vigtigt fødselsdag: min kærestes datter Emma fylder nemlig 13 år på søndag (TEENAGER!!) og derfor er familien inviteret til brunch her i weekenden. – og ingen brunch uden yoghurt med müsli. Så dagens opskrift er denne lækre müsli 🙂 

Ingredienser

  • 3 dl vand
  • 2 dl sukker
  • 4 dl havregryn
  • 4 dl frø og kerner, f.eks. (2 dl mandler, 1 dl hørfrø/chiafrø og 1 dl solsikkekerner)

evt.

  • Rosiner
  • Chokolade
Hjemmelavet Müsli

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand og sukker over i en gryde ved medium varme. – det skal koge indtil sukkeret er smeltet.
  2. Hak mandlerne. 
  3. Bland havregryn, frø og kerner i en skål.
  4. Hæld sukkerlagen over lidt ad gangen og rør godt rundt. – det må ikke “søbe” i vaske, men for mig passer mængden rigtigt fint.
  5. Bages ved 140 grader i 70 minutter.
  6. Køl müslien ned og så er den klar til at blive spist:-) 

No Comments

Leave a Reply