Loading...

Om mig

Hej... 🙂Mit navn er Mette de Linde (Mette L).Jeg var så heldig, at vinde Masterchef 2018 og det har for alvor givet mig mod på at bruge endnu mere tid på min madlavning. - derfor har jeg startet denne blog, hvor jeg glæder mig til at dele mine opskrifter og tips og tricks.

Jeg er bor i mindre by  udenfor Århus sammen med min skønne familie; Min kæreste, Mark, hans datter Emma (i lige uger) og vores lille hund Mojn.

Jeg ser mig selv som en ambitiøs, selvstændig, moderne kvinde med alle de plusser og minusser, der kommer med den betegnelse.

Jeg arbejder indenfor it-branchen og besluttede i starten af 2018, at jeg ville gå selvstændigt med mit eget firma (http://mettedelinde.dk). I mit firma rådgiver jeg firmaer indenfor digitalisering, optimering af salgs- og arbejdsprocesser samt generelt opstart og drift af webshops.

I min fritid har jeg lidt alsidig interesser, herunder yoga, fiskeri, jagt og især madlavning fylder i dagligdagen.

Jeg valgte at deltage i Masterchef for at få en oplevelse for livet. Jeg har altid interesseret mig for madlavning og nu fik jeg den ultimative mulighed for at afprøve om min madlavning var bedre end alle andre husmødres.

Jeg nød (næsten) hvert øjeblik i studiet, det var nogle fantastiske mennesker, jeg var omgivet af og ikke mindst, så var det en fest at få lov at stå i hele det setup, som jeg har set hundredevis af gange på tv 🙂 

Se mere fra tiden i masterchef køkkenet her.

Udover alle de sædvanlige strabadser med arbejde, fritid, familie mv., så har jeg også en lille ekstra last i rygsækken, jeg lider nemlig af en kronisk sygdom, endometriose. Dette medfører, at jeg konstant har smerter. Sygdommen er nu en triviel del af min dagligdag og fylder heldigvis ikke så meget som tidligere, men desværre så har det stadig nogle konsekvenser, som skal indregnes. Blandt andet skal alt prioriteres da jeg lider af kronisk træthed, så vælger jeg A, vil jeg helt naturligt fravælge B så jeg simpelthen ikke kan holde til begge dele – denne accept har krævet blod sved og tårer.

Læs mere om min kamp med og mod endometriose – klik her: 

Jeg glæder mig til at dele opskrifter, oplevelser og diverse tanker herinde 🙂

Mangle hilsner

Mette de Linde