Loading...

Teambuilding – fælles madlavning

En sjov og anderledes måde at knytte bånd mellem dig og dine kollegaer, venner eller familie.

På 3-4 timer lærer I kunsten at samarbejde om en fælles udfordring.

Denne form for teambuilding foregår i et miljø, hvor der er tid tid til hygge, grin og ikke mindst et godt glas bobler.

Og endnu bedre, så bliver slutresultatet en lækker 3 retters menu, som I selv har kreeret.

 

Formålet er, at når I mødes på kontoret efterfølgende, har I en større forståelse for hinanden, der er et øget samspil og I har en god oplevelse tilfælles, som er med til at nedbryde barrierer kollegaer imellem.

 

 

Menu – eksempel:

Forret:

Rimmet torsk med mayo, brunet smør, crudite og hjemmelavede kaviar

Hovedret: 

Ballotine på unghane, pure, syltet grønt, sauce og skum 

Dessert:

Variation på årstidens frugt, hjemmelavet is, nougatine og chokoladecreme på sifon. 

Forløb – eksempel

16:00 – 16:30

Vi mødes og dagens program præsenteres. Såfremt det er ønsket har ledelsen/afholder mulighed for at sige et par bevingede ord.

Mette de Linde præsenterer formål og forløb for dagen. Deltagerne inddeles i grupper.

16:30 – 18:30

Vi laver mad, arbejder med anretning og ikke mindst samarbejde.

18:30 

Retterne serveres og præsenteres.

Arrangementet er færdig klokken 20:00.

 

Hør mere:

Kontakt:

60 59 89 99